2 Nisan 2015 Perşembe

Happy Birthday Mom :)

1 Nisan annemin doğum günüydü :) Daha önce orkide görsellerini dayanamayıp yayınlamıştım. Dün pastamızı afiyetle yedik. Bu arada creme patissiere beyaz çikolatalı pastanın içine gerçekten çok yakışıyor. İsterseniz bu creme in mochalısınıda hazırlayıp sütlü çikolatalı pastada da kullanabilirsiniz. Beyaz çikolata kendi başına çok tatlı olduğundan, kekinizi biraz az şekerli yapmakta fayda var :) 

Annem şeker hamuru sevmediğinden ki -bende kesinlikle katılıyorum kendisine- pastanın üstünü şeker hamuru ile kaplamak yerine, beyaz çikolataya dağınık bir görüntü verip hazırladım pastamızı. İçi muz+ vanilyalı creme patissiere karışımından, en dışı ise beyaz çikolata :) Dün gerçekten zevk alarak yedik pastayı, üzgünüm:)) Şimdide görseller...

Pastanın İç Görseli
Vanilyalı Creme Patissiere






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder