27 Şubat 2015 Cuma

Birazda pastanın içlerini paylaşalım :)


Her zaman söylerim; pastanın dışı ne kadar önemli ise içi ondan daha çok önemlidir diye. Ben pastanın şeker hamurlu kısmını yemekten hoşlanmıyorum. Ama içine gelince... İşte orda kendimi kaybediyorum. Kendi yaptığım pastalarda birden çok iç malzeme kullanacak isem ozaman her katı farklı çalışmayı seviyorum. Mesela muz, çikolata kaplı fıstık (fıstık draje) ve sade fıstık kullanıcaksam; bir katı sırf muz, bir katı fıstık draje +muz, diğer katı sade fıstık muz şeklinde kombinleyebiliyorum :) İçimden nasıl gelirse öyle çalışıyorum yani anlayacağınız. Ya da düşünüyorum hangi sırayla yesem zevk alırım diye sonra hepsini başlıyorum karıştırmaya. Sanırım bu daha doğru oldu :)) Biliyorum resimlere bakınca hepimizin canı çekecek ama napiim bayılıyorum pastanın içinden manzaralaraaa :)) Geliyooo...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder